Pengenalan Kepada CSS – Pengukuhan

Assalamualaikum,

Jeng3x, penat aku fikir akhirnya dah siap, kat sini aku lampirkan contoh reka bentuk web yang aku nak. Kerja hampa cuba tiru balik reka bentuk ni guna pemahaman hampa dalam html dan css yang aku dah ajar sebelum ni. Ni kira open book test la, minggu depan aku bagi jawapan na, bagi sapa2 yang blur tu mungkin boleh refer tutorial HTML aku kat sini dan CSS kat sini.

 

Capture

Contoh Reka Bentuk Laman Web

InshaAllah, kalau tak ada aral melintang minggu depan aku akan post jawapan dan pengenalan kepada PHP pula k.

Sebelum tu kalau ada apa2 cadangan hampa leh PM aku atau komen nanti. Bubye.

Sampai sini dulu yer, Sekian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s